Den Omöjliga Pojken

Den Omöjliga Pojken
Kategorier: Litteratur, Romaner
149 SEK
Mer Info!

Oleg och Emma hittar på en låtsasklasskamrat och blir minst sagt förvånade när han helt plötsligt dyker upp i deras hemliga koja.  

Sebastian är inte som deras andra klasskamrater. Han har aldrig ätit pizza, han är inte säker på vad gåshud är och han har en ryggsäck som verkar ha ett outsinligt förråd av varm glass.  

Men snart börjar andra, ännu mer omöjliga, saker att hända. Från en bortsprungen get i skolan till att snögubbar syns gående längs med vägen. Det hela tar dock en otäck vändning när det mystiska Institutet för overklighet börjar jaga de tre vännerna. Institutet vill tillfångata och sudda ut Sebastian och återställa ordningen i världen.  

Med hjälp av en cowboyträdgårdsmästare, en fängslad forskare och sina klasskamrater försöker Oleg och Emma skydda sin vän och hålla magin levande fram till jul. Kommer de att lyckas ..?      

BEN BROOKS är författaren till bästsäljande Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda och Sagor för barn som vågar vara annorlunda. Ben Brooks bor i Bulgarien och Den omöjliga pojken är hans första roman för barn.

"Den omöjliga pojken är en fantasifull berättelse, lätt surrealistisk på ett sagoaktigt vis. Författaren Ben Brooks är känd för boken Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda, i vilka kända och mindre kända personer presenteras. Här berättar han finurligt om två barn som vågar tro på sina drömmar, och låter dem gå i uppfyllelse."
Staffan Engstrand, BTJ

"En rolig och viktig bok där barnen får tackla många av livets verkligheter, och overkligheter."
Johanna Mader Olsson, Lokaltidningen Helsingborg