Fridlysta Fridolf

Fridlysta Fridolf
Kategorier: Romaner
69 SEK
Mer Info!

Selma vill väl, men ofta blir det på något märkligt sätt fel. Fast egentligen är det kanske mest när hennes man Fridolf lägger näsan i blöt? Ja, så är det nog.

När Eva-Lisa, som i många år längtat efter ett syskon till sin tonårsson, äntligen blir gravid igen överskuggas lyckan av ett svartsjukt ex som gör vad han kan och lite till för att förstöra idyllen. 

Selma och Fridolf tar det som sitt uppdrag att lösa problemet med det påstridiga exet. Vad lagen säger om tillvägagångssättet har de faktiskt inte tid att bry sig om.   

Fridlysta Fridolf är den fristående fortsättningen på läsarfavoriten Selektiva Selma. Böckerna handlar om ett gift pensionärspar i Motala med ett alldeles särskilt sätt att handskas med omvärlden, och rekommenderas för läsare som älskade Eleanor Oliphant mår alldeles utmärkt, En man som heter Ove och Marian Keyes böcker.  

JOSEFINE SANDBLOM skriver böcker i en salig blandning av allvar, romantik och under-bältet-humor, och har innerst inne en kraftig förkärlek för rapp feelgood, typiska hängmatteromaner. Hon bor i Motala med sin familj.     "

Vår värld är fylld av tragedier och ond bråd död, då är Fridlysta Fridolf trösterik att läsa. Det här är en form av feelgood-roman men bakom leendet finns ett djupt allvar, här finns det äkta engagemanget."
Ragnhild Oxhagen, Ölandsbladet  

"Charmigt, småputtrigt och med en gnutta allvar i idylliska Borensberg"
Eva Åström, Expressen Söndag