Fruarna

Fruarna
Kategorier: Romaner, Deckare
69 SEK
Mer Info!

Tänk dig att din man har två andra fruar. Du har aldrig träffat dem. Ingen av er känner de andra, och på grund av ert ovanliga arrangemang får du bara träffa din man en gång i veckan. Men du älskar honom så mycket att det inte spelar någon roll. Det är i alla fall vad du intalar dig själv.

Men en dag hittar du ett läkarkvitto för en kvinna som heter Hannah - och du kan helt enkelt inte låta bli: du letar upp henne, utger dig för att vara någon annan och blir hennes vän. Hannah har ingen aning om vem du är. Och när hon börjar dyka upp med märkliga blåmärken inser du att hon blir slagen av sin man. Din man.

Vem är han egentligen, och vem är den mystiska tredje frun? Frågan är om du är beredd att riskera ditt liv för att få veta sanningen.

“Spännande, suggestiv och fascinerande! Betyg 5 av 5.” Jennies boklista, blogg

“Intrigen är ovanlig och skickligt utformad och resultatet har blivit en nagelbitare.” Lars-Erik Holm, Dast Magazine

“En spännande och välskriven psykologisk thriller som är svår att lägga ifrån sig.” BTJ-häftet nr 3, 2021

“Fishers berättelse är som en filmintrig som sakta byggs upp mot ett känslomässigt och psykologiskt crescendo … Håller läsaren på helspänn ända fram till sista sidan.” USA Today

TARRYN FISHER är en bästsäljande amerikansk författare som har skrivit tolv romaner. Hon bor i Seattle med sin familj och har även grundat modebloggen Guise of the Villain.