Kråkans vilda piratsommar

Kråkans vilda piratsommar
Kategorier: Ljudböcker
273 SEK
Mer Info!

Ebba har längtat ända sedan Kråkan gav sig av. Varför svarar han inte på hennes brev? Nu är det sommarlov och Ebba har outhärdligt tråkigt. En kväll ringer telefonen. Det är Kråkan! Och han väntar på stationen. Med sig har han alla brev han skrivit men inte skickat och en liten nyköpt cykel, en trehjuling. Kråkan har vilda idéer om att fånga pirater på Åland. De smider planer hela natten. Tidigt nästa morgon ger de sig av mot färjan, utan vare sig pengar eller biljetter. Nu kan äventyret börja!

En nyskriven berättelse om Ebba och Kråkan, fristående från Frida Nilssons debutroman Kråkans otroliga liftarsemester!

 

Ljudboken är inläst av Johan Ulveson lika magiskt som Kråkan otroliga liftarsemester.

 

Om författaren

Frida Nilsson debuterade 2004 med Kråkans otroliga liftarsemester och har sedan dess utkommit med en lång rad böcker, nu senast Ishavspirater (2015) samt Det tunna svärdet (2017). Hon är mångfaldigt prisbelönt både i Sverige och utomlands och har bl.a. tilldelats Expressens Heffaklump, Nils Holgersson-plaketten och nominerats ett flertal gånger till Augustpriset, Nordiska rådets barn-och ungdomslitteraturpris samt Almapriset.

 

Om illustratören

Alexander Janson är en eftertraktad och internationellt känd illustratör, grafisk formgivare och animatör bosatt i Göteborg, han har illustrerat Ishavspirater, Det tunna svärdet och en lång rad andra titlar.