När Regnen Upphör

När Regnen Upphör
Kategorier: Tidningar
59 SEK
Mer Info!

Sveriges mest älskade kommissarie, den buttre men varmhjärtade Ewert Truut, kämpar vidare. Nu handlar det om en serie mord, till synes utan koppling, men där samtliga offer påträffas tillsammans med en del av en död mus.
Ewert hamnar på sjukhus där han drabbas av en kvinnlig stalker som ger honom kalla kårar. Samtidigt ska han hantera stormar i sitt förhållande, Carolinas olyckliga liv och surkålsjuicen från medarbetaren och veganen Richard Kahn. Men allt ordnar sig med hjälp av Emser, John Silver, kattungar och en trogen Plymouth Valiant av 1975 års modell.

Älska Ewert!  

Den buttre och tjurige men innerst inne kärleksfulle kommissarien Ewert Truut har på kort tid blivit läsarnas favorit. När regnen upphör är den femte boken på Lind & Co i serien om Truut och hans medarbetare Carolina Herrera och Måns Schmidt.  

DAG ÖHRLUND är tidigare mest känd för succéböckerna om psykopaten Christopher Silfverbielke, har innan han blev författare arbetat som journalist och fotograf. Han har rest och arbetat i 30 länder och hans reportage har publicerats över hela världen.

"skriva underhållande kan [Öhrlund], i både allvar och humor. Även i [denna bok] med kommissarien med det osannolika namnet Ewert Truut skrattar jag till ofta. Denne varmhjärtade dinosaur är lätt att ta till sig, särskilt när han får mothugg av sina mer eftertänksamma kolleger"
Björn G Stenberg, Södermanlands Nyheter  

"Dag Öhrlund är bäst när han skriver om brotten och när han levererar sina sarkasmer och sin samhällskritik via Ewert."
Nisse Scherman, Dast Magazine  

"Dag Öhrlund har ett pålitligt gäng karaktärer, vilket ger en stabil grund"
Alf Ehn, Mariestads-Tidningen