Saknad I Torekov

Saknad I Torekov
Kategorier: Deckare
69 SEK
Mer Info!

En sen söndagskväll i början av december försvinner en sjuttonårig tjej spårlöst i snöstormen efter en körkonsert i Torekovs kyrka.
Tolv år senare blir polisen Madeleine avstängd från sin tjänst på kriminalavdelningen i Nyköping. Hon har precis löst ett gammalt fall men inte hållit sig till regelverket.

Medan internutredningen pågår åker Madeleine och hälsar på sin morfar, som bor nära Torekov, och umgås flitigt med sin granne som är mor till den tolv år tidigare försvunna Nora. Madeleine blir nyfiken på Noras försvinnande och börjar göra efterforskningar, men det är inte helt okomplicerat. Inte blir det heller lättare när hon blir förälskad - i Noras före detta pojkvän. Kan Madeleine vara säker på att han inte hade något att göra med Noras försvinnande?   

JAN FRÖMAN har tidigare skrivit flera barn- och ungdomsdeckare och arbetar som journalist. Saknad i Torekov är hans första kriminalroman för vuxna.  

"Den här boken av Jan Fröman var en positiv överraskning! [...] vill absolut läsa eller lyssna på mer så jag hoppas på en fortsättning!" mysterierna.blogspot.com