Simba - Barnens Bok Om Vilda Djur I Afrika

Simba - Barnens Bok Om Vilda Djur I Afrika
189 SEK
Mer Info!

  Barnens bok om vilda djur i Afrika är tillbaka!

Följ med oss till Masai Mara i Afrika och träffa lejon, elefanter, giraffer, zebror, leoparder och många andra vilda djur som lever här på savannen. Vi kommer i precis rätt tid. Många av djuren har just fött sina ungar, och vi har chans att få se och lära oss mycket om hur de lever.  

Boken Simba kom första gången ut 1997. Den valdes då till Årets Pandabok för barn och ungdom av Världsnaturfonden. Det här är en omarbetad upplaga med till stora delar nytt bildmaterial.   

Röster om Simba:  

En godbit att läsa högt ur på sängkanten för vilken femåring som helst och för den som läser! Uno Nilsson, Bibliotekstjänst  

Ge boken Simba till era barn i julklapp! De kommer att tindra med ögonen. Mark Levengood  

Utsökta panoramafotografier, välskriven och lättfattlig. En guldgruva vid temastudier om Afrika. Elsie Runnö, Bibliotekstjänst  

Sven Zetterlund är en mångårig och kunnig naturfotograf. I sina barnböcker förmedlar han inte bara stor kunskap och passion för djur och natur, utan lyckas också fångat härliga, ömsinta och dråpliga situationer i djurens värld. Simba - Barnens bok om vilda djur i Afrika blev WWF:s pandabok 1997. Boken skrev han tillsammans med sin fru Ingegerd, som avled i en tragisk olycka 2002.