Tidningen amelia 18 nummer

Tidningen amelia 18 nummer
Kategorier: Tidningar
1062 SEK
Mer Info!

amelia tidning

Letar du efter en tidning som riktar sig till kvinnor och som tar upp många olika ämnen som kan tänkas intressera kvinnan mitt i livet?

Då skulle en prenumeration eller ett lösnummer på Amelia passa dig perfekt! Amelia är tidningen som med värme och glädje guidar dig genom livets olika skeenden och säsonger. Du kan läsa välskrivna artiklar om relationer, bläddra bland säsongens senaste modetrender, hitta läckra recept, sminktips, inredningsinspiration, resereportage och mycket mera. Oavsett vilka intressen du har så kommer du garanterat finna intressanta och inspirerande artiklar i Amelia.

Amelia prenumerationer & lösnummer

Se till så att du alltid har koll på de senaste trenderna, låt din Amelia prenumeration uppdatera dig inom en mängd olika ämnen. Tidningen kommer ut med 18 välskrivna nummer per år! Nu kan du även beställa Amelia som lösnummer!

Tidningen Amelia riktar sig framför allt till kvinnor mellan 25-55 år och är Sveriges mest lästa tidning för kvinnor. Spana in våra grymma erbjudanden på Amelia och anslut dig till den stora skaran av Amelialäsare redan idag!

Hos oss på Tidningskungen har du möjligheten att beställa ett enstaka lösnummer eller om du vill slå till på ett längre erbjudande på en gång. Hos oss kan du även ge bort tidningen till en vän och ta del av samma kampanjerbjudande.