Tidningen Bamse 10 nummer

Tidningen Bamse 10 nummer
Kategorier: Tidningar
379 SEK
Mer Info!

Bamse Tidning

Beställ tidningen Bamse till kampanjpris och följ med Bamse och hans vänner på mängder av spännande äventyr i varje nummer. Bamse är en klassiker och alltid en uppskattad present till de yngre!

Bamseserierna är inte bara spännande och roliga, de ger även läslust och lär ut viktiga saker som att man ska hjälpa varandra och vara en bra kompis. Högläsning ur Bamsetidningen är bra för barns språkutveckling och ett mysigt sätt att umgås. Att alla texter är kopplade till bilder gör det enkelt att följa med i historierna och underlättar när barnen själva ska knäcka läskoden.

År 2022 vann Bamse Sveriges Tidskrifters stora pris med motiveringen "Sveriges Tidskrifters Stora Pris går till en tidskrift som i över femtio år varit trogen sitt samhällspatos och följt nya generationer genom att ständigt vara relevant mot sin föränderliga målgrupp. Vinnaren har en lång historia av att roa, leta skatter och samtidigt lära oss vikten av att stå stadigt i våra värderingar. Alltid på barnens sida, på barnens villkor. Årets vinnare använder sin styrka på rätt sätt - för det vet väl alla att Bamse är världens snällaste björn."

Bamse prenumeration eller lösnummer hos Tidningskungen

Tidningen Bamse är en uppskattad present eller julklapp till de yngre. Bamse utkommer med 20 nummer per år och är på Svenska! Här på Tidningskungen kan du även beställa Bamse som lösnummer.

Som prenumerant på Bamse får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Förlaget delar ut ett par dubbelnummer varje år. Ett dubbelnummer är tjockare än en vanlig utgåva och avser 2 utgåvor i prenumerationen.

Denna tidning kan du få en gåva på köpet/premie beroende på vilket erbjudande du väljer.

Visste du att vi har fler bamse tidningar på Tidningskungen?
Bamse för de yngsta
Bamse kul att lära
Bamses äventyr