Tidningen Illustrerad Vetenskap 9 nummer

Tidningen Illustrerad Vetenskap 9 nummer
Kategorier: Tidningar
399 SEK
Mer Info!

Illustrerad Vetenskap

Nordens största magasin om natur, vetenskap och teknik. Beställ Illustrerad Vetenskap och låt tidningen ta med dig på en resa i en fascinerande värld av upptäckter och nya rön.

Sedan starten 1984 har Illustrerad Vetenskap passat alla, oavsett ålder, som fascineras av allt spännande som rör vår planet, natur, vetenskap och teknik. Läs om världens ledande forskning inom en mängd olika ämnen och vidga dina perspektiv med mer kunskap om omvärlden.

Tidningens innehåll

Varje nummer av Illustrerad Vetenskap bjuder på rikt illustrerade artiklar, skrivna på ett levande språk som både fängslar och underhåller.

Som läsare får du ta del av alla de senaste nyheterna och trenderna inom vetenskapen, samtidigt som du kan läsa artiklar om vad världens främsta ingenjörer för närvarande sysselsätter sig med.

Dessutom är tidningen i allmänhet fullmatad med fakta och förklaringar som rör allt mellan himmel och jord. Om du har några som helst frågor som rör vetenskap så kan du lita på att du hittar svaren i Illustrerad Vetenskap.

Prenumerationer & Lösnummer

Hos oss på Tidningskungen kan vi erbjuda Illustrerad vetenskap som prenumeration men även lösnummer.

Med en prenumeration på Illustrerad Vetenskap ser du till att alltid ha koll på det senaste inom ny forskning och vetenskap. Om du tecknar en prenumeration kan du dessutom läsa tidningen online, få alla de senaste nyheterna direkt via email samt få bra erbjudanden på både varor i tidningens webbshop och deras resor.

PS. Har du en vän som skulle uppskatta den här tidningen? Illustrerad Vetenskap är en av våra bästsäljande gåvor hos Tidningskungen! Klicka på "Ge bort" istället för på "Beställ" så kan du göra någon lite extra glad idag.