Tidningen Robot 6 nummer

Tidningen Robot 6 nummer
Kategorier: Tidningar
369 SEK
Mer Info!

Tidningen Robot

Har du en dotter eller son som älskar att sitta försjunken i spel och vill spendera varje vaken timme med sin hobby? Du har nu hittat fram till Sveriges coolaste speltidning för de lite yngre spelarna!

Tidningen Robot är en skön paus från exempelvis datorn och tillåter ditt barn att fördjupa sina kunskaper inom sitt favoritspel. Här finner våra läsare inspirerande råd och tips om Minecraft, Super Mario, Skylanders, Lego och Pokémon. .

Såväl nybörjare som proffs finner tidningen Robot som både rolig och lärorik och är en favorit för många yngre spelare runtom hela Sverige. .

Utöver roliga och smarta artiklar angående specifika spel i tidningen Robot finner man lite av varje som lyfter spännande nyheter inom spelvärlden med exempelvis kommande spel, häftiga recensioner om både nya och gamla spel samt exklusiva förhands tittar på spel som håller på att skapas! Med en prenumeration på tidningen Robot är man alltid uppdaterad med det senaste samtidigt som man ständigt utvecklas till en bättre spelare. .

Prenumeration eller Lösnummer

Känner du någon som skulle tycka om en prenumeration eller varför inte ett lösnummer på tidningen Robot? Köp en uppskattad present redan idag och gör någon extra glad! Alla prenumerationer via Tidningskungen avslutas automatiskt.

Välkommen som prenumerant på Sveriges coolaste speltidning!

Som prenumerant på Robot får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.