Tidningen Världens Historia Digital 12 nummer

Tidningen Världens Historia Digital 12 nummer
Kategorier: Tidningar
249 SEK
Mer Info!

Få hela historien - med Världens Historia Digital

Med en prenumeration på Världens Historia Digital får du följa med på en resa tillbaka i tiden till omtalade krig, vikingarnas plundringståg och egyptiernas gudsdyrkan.

Ny app - läs, lyssna och titta på videor vart du än befinner dig
I denna splitternya app får du full tillgång till varldenshistoria.se och kan djupdyka bland nätets bästa historia innehåll. Lyssna på artiklar, ta del av interaktiva illustrationer, se på film och mycket mer.

Exklusivt innehåll
Få tillgång till exklusivt och omfattande artikelarkiv bestående av välskrivet och genomarbetat innehåll, vackra illustrationer och bilder. Världens Historia Digital är perfekt för dig som fullständigt älskar historia, men inte har tid att sitta ned och läsa artiklar och tidsskrifter.

- Obegränsad digital tillgång till varldenshistoria.se, inklusive Världens Historias hela arkiv - Ny app med inlästa artiklar, dagliga nyheter och uppdateringar - Digital version av de tolv senaste numren av Världens Historia - Upplev Världens Historia som filmer, ljud och interaktiva illustrationer - Allt innehåll är optimerat för mobil, pekplatta och dator