Undervattnet

Undervattnet
Kategorier: Tidningar
210 SEK
Mer Info!

UndervattnetIrene Weidegård

Kartonnage m guldfolie och läsband, 276 sidor

En magisk livsresa 


Livet virvlar förbi i hög fart. Spänning och magi kryddar tillvarons vardagsslit. Oväntade händelser utspelas och överraskar, dramatiskt och ibland livshotande. Vart leds vi när synkroniciteten så finurligt visar vägen?

På något vis förs jag till ett av mina drömmars mål, Lappland. Jag är väntad redan vid milleniumskiftet får jag veta, och särskilt för det jag har i mina händer. Mina steg leder mig en dag år 2000, in till Norrtälje stadsbibliotek, där jag drar ut Västerbottens-Kuriren ur tidningshyllan. Ögonen fastnar vid en annons: “Timmerhus billigt i Västerbottens inland vid snabb affär”.

Vad var det mediet hade sagt? “En släkting till dig från andevärlden, pekar norrut. Han säger att du måste flytta dit eftersom du behöver de energierna och där kommer du också att ta ett certifikat i Reiki-healing.” Hon fortsatte: “Allt är så finurligt uträknat och din dröm kommer att gå i uppfyllelse”.

Jag skrev upp telefonnumret till säljaren av huset och stoppade tillbaka tidningen.

Nu börjar det, tänkte jag.

Irene Weidegård är född i Hannäs, 1949 och har alltid haft ett djupt intresse för det subtila och andliga. I hennes vallonska släktträd är det framförallt två kvinnor som tjänat som hennes förebilder då deras kamp för rättvisa har inspirerat henne att fortsätta sin egen strävan efter balans i tillvaron. Hon är utbildad arbetsterapeut och psykoterapeut, med stort engagemang för själens essens i vårt liv.