Uppståndelsen

Uppståndelsen
Kategorier: Tidningar
69 SEK
Mer Info!

Sveriges värsta seriemördare, psykopaten ChristopherSilfverbielke, har flytt landet sedan han förlorat sitt företag och fått sinförmögenhet fryst av ekobrottsmyndigheten.

Med nästan inga pengar på fickan har Silfverbielke kommittill Pattaya i Thailand. Hans enda chans att få bo på lyxhotell, drickachampagne och sniffa kokain är att sol-och-våra den rika änkan Mary JoChaplain, som är god för etthundrafemtio miljoner dollar.

Silfverbielke, som har stora planer för framtiden, lidervarje dag av förnedringen i att umgås med Mary Jo och det blir inte bättre avatt änkan vill ha vilda sexlekar.

På något sätt måste han komma bort från det asiatiskahelvete han hatar och ta sig vidare mot USA och de exklusiva salonger där hananser sig ha rätt att vistas. Men för det behövs ett enormt startkapital ochSilfverbielke smider lömska planer där han inte tar hänsyn till något ellernågon.

'Den åttonde boken i serien om psykopaten och seriemördarenChristopher Silfverbielke. Har man läst de andra är den ett efterlängtatmåste. Har man inte läst de första sju är det dags nu.'

Karlstads-Tidningen

'Den som både vill ägna sig åt underhållningsvåld ochfundera över vad det är som gör en människa omänsklig, har rika tillfällen tilldetta i Buthler och Öhrlunds serie böcker om psykopaten. Ondska i kondensat ärvärd ett studium av ren självbevarelsedrift.'

Dag Sandahl, Östra Småland