Vill Du Veta?

Vill Du Veta?
Kategorier: Romaner
259 SEK
Mer Info!

Vill du veta när du kommer att dö? Och om du visste, hur skulle du leva resten av ditt liv?

Det känns som en helt vanlig dag. Du vaknar, kliver upp, tar en kopp kaffe och går hemifrån. Men utanför din dörr väntar en liten trälåda. I lådan ligger ett snöre - lika långt som du har år kvar att leva.

Från förortsdörr till ökentält, varje person på varje kontinent möts av en likadan låda. På ett ögonblick hamnar hela världen i en kollektiv frenesi. Var kom lådorna ifrån? Vad är syftet? Och finns det någon sanning i det de utlovar? Alla ställs inför samma chockartade beslut: Vill de veta när de kommer att dö? Och i så fall, hur ska de använda den vetskapen?

Vill du veta? skildrar uppvaknandet av en ny värld genom åtta karaktärer vars beslut och öden flätas samman. Bästa vänner vars drömmar ställs på ända, brevvänner som flyr in i det okända, ett par som trodde att livet låg framför dem, en läkare som inte kan rädda sig själv, och en politiker vars låda blir sprängstoffet som i slutändan förändrar allt.

Vill du veta? är en tankeväckande berättelse om relationer, kärlek, rädsla och hopp som uppmuntrar oss att leva livet fullt ut.

“Perfekt för bokklubbar! Erlicks Vill du veta? är både charmig och tankeväckande. Den leker med tanken: tänk om alla på jordenvisste exakt hur länge de hade kvar att leva - och utforskar, med medkänsla och pragmatism, vad konsekvenserna skulle bli.” Marie Claire

“Nikki Erlicks debut kommer att få oss alla att leva livet fullt ut, uppskatta varje ögonblick och hålla utkik efter hennes nästa bok!” Barnes & Noble

“En av de mest livsbejakande romaner jag har läst på länge. Vill du veta? är precis vad vår värld behöver just nu!” Christina Dalcher, författare

Nikki Erlick är journalist med inriktning på resor och har bland annat publicerats i New York Magazine, Harper’s Baazar och Cosmopolitan. Vill du veta? är hennes romandebut och den klev direkt in på New York Times bästsäljarlista när den kom ut i juni 2022.