Alla Vill Ha Sitt

Alla Vill Ha Sitt
Kategorier: Deckare
149 SEK
Mer Info!

Anna kämpar med personliga problem och upplever att hon står utanför samhället. Ekonomin är i botten. När hon möter barndomsvännen Conny får hon hopp om att ett annat liv kan bli möjligt. Conny jobbar på en hjälporganisation. Han föreslår att Anna ska transportera en sändning med kläder till Polen för otroliga hundratusen kronor. Jobbet ser ut att vara enkelt och erbjudandet är omöjligt att tacka nej till.

Anna tar med en väninna på uppdraget. Det enkla tar  s­nart en oväntad vändning och de tvingas fly från Polen mitt i natten. Det visar sig också att de behöver hålla sig undan från Conny. Han är inte riktigt den han utgav sig  för att vara.

"Den här historien kryper in under huden, sakta men säkert, och blir otäckt spännande. Och det ska ju vara så med en deckare. Det ena momentet/scenariot avlöses av det andra på ett trovärdigt sätt. Det som verkar så oskyldigt Annas uppdrag i Polen, för att mer eller mindre hjälpa en kompis i nöd utvecklas gradvis, och läsaren kastas mellan det ena och det andra. Bra spänning!" - Peter Gissy, författare