Monsterpest

Monsterpest
139 SEK
Mer Info!

Fjärde boken i Monster-serien är här!


Stora Monster har blivit sjuk, han har fått monsterpest! Vilken tur att lilla monster kommer förbi och kokar soppa, hämtar kallt vatten och läser sagor för honom. Men vad lilla monster än gör så blir Stora Monster inte nöjd, han vill hellre ha godis och lyssna på hårdrock.


Monsterpest är en humoristisk och tänkvärd bok om hur skönt det är att ha en vän när man är sjuk. Och hur viktigt det är att man tar hand om varandra.


Monsterpest är den fjärde boken i serien om lilla och Stora Monster. Nej! Sa lilla monster, Stora Monster gråter inte och Monster i mörkret har tidigare utkommit på Bonnier Carlsen.


Den nordiska trion bakom boken består av:Kalle Güettler (f. 1949) är författare bosatt i Stockholm. Han har gett ut över 25 böcker för både barn och vuxna.Rakel Helmsdal (f. 1966) bor i Danmark, men växte upp på Färöarna. Hon är författare och arbetar också med teaterproduktioner.Áslaug Jónsdóttir (f. 1963) bor i Reykjavík och arbetar bl.a. som illustratör, författare och konstnär och har gett ut åtskilliga barnböcker.